Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
14.04.2011

6 ani de închisoare pentru contabila şefă a unei bănci care a însuşit de pe conturile bancare ale persoanelor fizice şi juridice peste 2 milioane de lei

Cauza penală pe numele fostei contabile şefe a filialei Chişinău a unei bănci comerciale, expediată de Procuratura Anticorupţie în instanţa de judecată s-a finisat cu sentinţă de condamnare.

Recent, Judecătoria Centru a recunoscut-o pe femeie culpabilă de comiterea infracţiunii prevăzute de articolul „delapidarea averii străine" din Codul penal, stabilindu-i o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani.

Ultima, este învinuită de procurori că, în perioada 2007-2008, deţinînd funcţia de contabil şef al filialei Chişinău a unei bănci şi abuzînd de situaţia sa de serviciu, prin delapidare a însuşit de pe conturile bancare ale persoanelor fizice şi juridice deţinute în această bancă, peste 2 milioane de lei.

Procuratura Anticorupţie consideră această sentinţă ca fiind prea blîndă şi o vor ataca în modul stabilit de lege, informeaza Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus