Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
12.04.2011

Un ofiţer al CCCEC, împuşcat în cadrul misiunii

Potrivit CCCEC, un colaborator al Centrului anticorupţie a fost grav rănit aseară în timpul unei misiuni de serviciu. Ofiţerul secţiei intervenţii operative a fost împuşcat în cap în momentul în care asigura desfăşurarea unei percheziţii, efectuate de anchetatorii Centrului pe un caz de contrabandă. 

Intervenţia CCCEC a avut loc la data de 11 aprilie 2011, ora 21.00  ,   într-o casă din Tudora, Ştefan Vodă, percheziţia  fiind  autorizată de judecătorul de instrucţie. Operaţiunea a făcut parte dintr-o serie de percheziţii desfăşurate la domiciliile presupuşilor membri ai unei grupări organizate, specializate în contrabandă.

Concret, în momentul percheziţiei, unul dintre persoanele aflate în casă a ieşit înarmat cu un pistol, păstrat legal şi a efectuat mai multe împuşcături în direcţia colaboratorilor CCCEC, rănindu-l grav pe ofiţerul de intervenţie operativă.

Precizăm că, ofiţerul CCCEC era echipat corespunzător, cu toate semnele distinctive, iar în momentul intrării în casă s-a prezentat.

În pofida identificării sale, tatăl unuia dintre bănuiţi a deschis focul.

Ofiţerul CCCEC se află în prezent în stare de gravă, fiind supus unei intervenţii chirurgicale repetate.

Persoana care a împuşcat în direcţia colaboratorilor CCCEC este reţinută.  

De notat că, Centrul a reuşit să reţină opt persoane pe acest caz de contrabandă care se află în Izolatorul Centrului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus