Trimite e-mail | Printeaza
Economie
07.04.2011

La Chişinău va avea loc Forumul de Afaceri Moldo-Chinez

Potrivit CCI, pe 14 aprilie 2011, la Chişinău, va avea loc Forumul de Afaceri Moldo-Chinez, la care sunt invitaţi să participe agenţi economici autohtoni, interesaţi de iniţierea relaţiilor de colaborare cu parteneri din China.

Potrivit şefei Secţiei Relaţii Externe a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, Ludmila Rotaru, din componenţa delegaţiei chineze vor face parte reprezentanţi ai circa 20 organizaţii şi companii, ce activează în sectoarele: bancar, agricol, inginerie mecanică, drumuri şi poduri, construcţie, telecomunicaţii, producerea cablurilor şi firelor electronice, logistică, turism etc.

„Programul forumului include prezentarea potenţialului economic şi investiţional din Moldova şi China, a posibilităţilor de cooperare în diverse domenii. În cadrul evenimentului vor avea loc întrevederi bilaterale, ce vor oferi oportunităţi de iniţiere a contactelor de afaceri cu companiile chineze. Participarea este gratuită", a precizat sursa citată.

Forumul este iniţiat de Ministerul Comerţului al Chinei, fiind organizat de Asociaţia de colaborare tehnico-economică China-Europa, Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în colaborare cu Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova.

Manifestarea are scopul de a consolida relaţiile comercial-economice dintre comunităţile de afaceri ale celor două ţări şi a stabili noi contacte cu potenţiali parteneri de business.

Persoanele interesate să participe la eveniment se pot adresa la Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, Secţia Relaţii Externe, tel: (22) 23 87 70; 22 13 91; e-mail: dre@chamber.md, eic@chamber.md; www.chamber.md

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus