Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
08.02.2011

Procurorii învinuiesc 3 ofiţeri din cadrul MAI de comiterea mai multor infracţiuni

Recent, Procuratura Generală, cu suportul operativ al Serviciului de Informaţie şi Securitate au reţinut 3 ofiţeri din cadrul Direcţiei Antidrog al Ministerului Afacerilor Interne.

Procurorii învinuiesc colaboratorii de poliţie că, în decembrie 2010, cunoscând despre intenţia unui bărbat de a schimba apartamentul său din mun.Bender cu unul din capitală pentru o recompensă de 15000 dolari SUA, în scopul răpirii şi reţinerii ilegale a acestei persoane pentru obţinerea banilor, au format un grup criminal organizat.

Ultimii mai sunt învinuiţi că în timpul răpirii au maltratat persoana în cauză, apoi l-au urcat în automobilul de serviciu şi l-au transportat într-o direcţie necunoscută. Procurorii prelucrează versiunea precum că în urma maltratării victima a decedat.

In baza demersului procurorilor, în privinţa învinuiţilor a fost aplicată măsura preventivă sub formă de arest pe un termen de 30 zile.

În prezent procurorii efectuează acţiuni de urmărire penală îndreptate spre stabilirea tuturor circumstanţelor săvârşirii crimei şi acumulării probatoriului necesar pentru expedierea cauzei în instanţa de judecată, informează Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus