Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
08.12.2010

Burse pentru stagii de cercetare în Norvegia

Studenţii doctoranzi şi tinerii cercetători din Republica Moldova  pot aplica acum pentru obţinerea unui grant pentru efectuarea unui stagiu de cercetare în Norvegia, în cadrul programului YGGDRASIL.

Programul acoperă toate ariile de studiu/ cercetare. Studenţii doctoranzi şi tinerii cercetători afiliaţi unei instituţii de învăţământ superior sau institut de cercetare pot efectua stagii cu o perioadă cuprinsă între 1 lună şi 10 luni, în anul academic 2011/2012, cu o bursă individuală de aproximativ 1.500 euro/ lună.

Termenul limită pentru înscriere este 16 februarie 2011, pentru stagii care încep cel mai devreme în toamna anlui 2011. Aplicaţiile trebuie trimise prin intermediul sistemului electornic, urmând ca rezultatele să fie comunicate direct beneficiarilor în luna aprilie.

Lansat de Institutul de Cercetare din Norvegia, programul de mobilitate Yggdrasil are ca scop tranformarea Norvegiei într-o destinaţie de cercetare atractivă pentru studenţi doctoranzi din toate domeniile, informează Ambasada Regatului Norvegiei în România.

Pentru mai multe detalii referitoare la acest program sau pentru înscrierea în program, vă rugăm să vizitaţi www.rcn.no

cuvinte-cheie: YGGDRASIL

Comentarii (0)

 

Sus