Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
04.10.2010

Audierile în dosarul „strada Ciocîrliei” continuă şi săptămîna curentă

Potrivit CCCEC, alţi foşti factori de decizie din cadrul Primăriei Chişinău sunt aşteptaţi săptămîna curentă la sediul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei pentru a fi audiaţi în cauza penală privind înstrăinarea unui teren din strada Ciocîrliei.

Pentru ziua de marţi a fost citat Nicon Zaporojan care va fi audiat în calitate de martor şi nu de bănuit după cum am anunţat săptămîna trecută. Calitatea sa procesuală a fost schimbată după ce au fost examinate mărturiile mai multor consilieri şi funcţionari ai Primăriei, care au înlăturat temeiurile de a-l recunoaşte pe Zaporojan ca bănuit.

Miercuri în faţa ofiţerilor de urmărire penală urmează să se prezinte Nicolae Manastîrli, ex-secretar interimar al Consiliului municipal Chişinău. Acesta este bănuit de neglijenţă în serviciu care a condus la prejudicierea bugetului municipal în proporţii deosebit de mari.

Vom reveni cu alte detalii despre derularea anchetei în dosarul „strada Ciocîrliei" pe parcursul audierii martorilor şi altor figuranţi în acest caz.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus