Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
08.09.2010

Trei tineri sunt învinuiţi de procurori de răpirea a 4 automobile

Procurorii din raionul Ungheni au transmis în judecată cauza penală de învinuire a 3 tineri dintre care doi minori de răpirea mijloacelor de transport, fără scop de însuşire.

Potrivit rechizitoriului procurorii învinuiesc tinerii că în noaptea de 9 spre 10 august curent, după ce au servit băuturi alcoolice, au răpit 4 autoturisme „Ford Orion", „Volkswagen Passat", „Nissan Sunny", „Nissan Primera", parcate în raionul Ungheni, pe care mai apoi le-au abandonat.

Tânărul de 20 ani mai este învinuit că a sustras din automobilele răpite bunuri materiale în sumă de peste 3 mii lei. În privinţa lui a fost eliberat un mandat de arestare pe un termen de 30 zile.

Procurorii îl învinuiesc pe unul dintre făptaşi că în noaptea spre 1 august 2010 a mai răpit un automobil de model „Volkswagen T4".

La comiterea infracţiunilor a participat încă un minor, însă în privinţa lui procurorii au emis ordonanţă de scoatere de sub urmărire penală din motivul neatingerii vârstei de 16 ani.

Este de menţionat faptul că doi dintre învinuiţi anterior au mai fost condamnaţi pentru infracţiuni identice, informează un comunicat al Serviciului de presă al Procuraturii Generale.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus