Trimite e-mail | Printeaza
Economie
18.08.2010

CCI organizează o misiune economică în România

În perioada 21-24 septembrie 2010, întreprinzători din Moldova sunt invitaţi să participe la o misiune economică în oraşele Bucureşti şi Braşov, România, pentru a găsi noi parteneri de colaborare şi noi pieţe de desfacere. Vizita de afaceri în România este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în comun cu Organizaţia de Promovare a Exportului şi Atragere a Investiţiilor din Moldova, cu sprijinul Ministerului Economiei şi Comerţului al Republici Moldova.

Potrivit CCI, Mihai Bîlba, şeful Direcţiei Relaţii Externe şi Colaborare Internaţională a CCI, a menţionat că programul misiunii economice în România prevede desfăşurarea a două forumuri de afaceri moldo-române în Braşov şi Bucureşti. În cadrul evenimentelor, participanţii vor fi informaţi cu oportunităţile investiţionale din ambele ţări şi vor lua parte la întrevederi bilaterale conform intereselor companiilor. „Vizita de afaceri în România va contribui la consolidarea relaţiilor comercial-economice bilaterale, la promovarea exporturilor produselor şi serviciilor moldoveneşti pe piaţa României şi cea a UE, va crea noi premise pentru o cooperare eficientă între reprezentanţii business-ului", a spus sursa citată.

Întreprinzătorii interesaţi să participe la misiunea economică în România pot afla informaţii suplimentare la Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, Direcţia Relaţii Externe şi Colaborare Internaţională, tel.: 221391, 235332, fax: 234425, e-mail: eic@chamber.md, foreign@chamber.md. www.chamber.md

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus