Trimite e-mail | Printeaza
Politic
02.06.2010

Mihai Ghimpu a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene şi SUA acreditaţi la Chişinău

Conducerea R.Moldova depune toate eforturile pentru depăşirea crizei constituţionale, deoarece realizarea programului de guvernare, elaborat şi propus de Alianţei pentru Integrarea Europeană, necesită stabilitate politică şi economică.

Declaraţia a fost făcută de Mihai Ghimpu în cadrul întrevederii de lucru cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene şi SUA, acreditaţi la Chişinău.

În cadrul întrevederii, şeful statului a expus diplomaţilor occidentali poziţia AIE vizavi de situaţia social-politică din Republica Moldova, precum şi proiectele de modernizare a statului în viitorul apropiat. „Cetăţenii aşteaptă schimbarea situaţiei în toate domeniile vieţii social-politice şi economice. Din acest considerent reformele vor continua. Cît priveşte depăşirea crizei constituţionale, decizia va fi adoptată în timpul apropiat", a spus şeful statului.

Mihai Ghimpu a mai menţionat că în calitatea sa de Preşedinte interimar al Republicii Moldova, va depune toate eforturile pentru depăşirea actualei crize prin metode democratice şi constituţionale, anunta un comunicat de presa al Presedintiei.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus