Trimite e-mail | Printeaza
Politic
30.03.2010

Mihai Ghimpu a primit astăzi scrisoarea de acreditare a ambasadorului României în R.Moldova

Preşedintele interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu a primit astăzi scrisoarea de acreditare a ambasadorului României în Republica Moldova, Marius Lazurcă.

Ulterior, Preşedintele a avut o întrevedere cu diplomatul român în cadrul căreia părţile au subliniat interesul pentru intensificarea şi diversificarea relaţiilor bilaterale.

Mihai Ghimpu a menţionat că R.Moldova are nevoie mai mult ca niciodată de susţinere în aspiraţiile sale de integrare europeană şi mizează şi în continuare pe susţinerea României în realizarea parcursului său de integrare europeană.

România susţine fără rezerve eforturile R.Moldova de modernizare a societăţii, în apropierea de valorile, principiile şi standardele europene. Vă vom oferi ajutorul de care aveţi nevoie în acest sens şi sperăm să asistăm la multe succese ale R.Moldova, a menţionat Marius Lazurcă.

Părţile au apreciat traiectoria ascendentă a relaţiilor bilaterale, reluarea dialogului Chişinău-Bucureşti pe un fundament calitativ nou în vederea colaborării şi susţinerii reciproce în interesul cetăţenilor celor două state, anunţă Serviciul de presă al Legislativului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus