Trimite e-mail | Printeaza
Politic
22.03.2010

Preşedintele AP CoE va efectua o vizită oficială în R.Moldova

Preşedintele AP CoE va efectua o vizită oficială în R.Moldova

În perioada 23-25 martie Mevlut Cavusoglu, Preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (AP CoE), va efectua o vizită oficială în Republica Moldova. Mevlut Cavusoglu va fi însoţit de Bonnie Theophilova, şef adjunct al  Cabinetului Preşedintelui AP CoE.

La 23 martie, cu începere de la ora 12.00, Mevlut Cavusoglu va avea o întrevedere cu Preşedintele Parlamentului Mihai Ghimpu, Preşedinte interimar al Republicii Moldova.

Pe parcursul vizitei Preşedintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei se va întâlni cu Serafim Urechean, prim-vicepreşedinte al Parlamentului, separat cu liderii fracţiunilor parlamentare şi cu delegaţia Parlamentului Republicii Moldova la AP CoE.

În ziua de joi, 25 martie, la ora 10.00, Mevlut Cavusoglu va rosti o alocuţiune în şedinţa plenară a Parlamentului Republicii Moldova, după care Preşedintele Mihai Ghimpu şi Mevlut Cavusoglu vor susţine o conferinţă de presă comună.

Programul vizitei mai prevede întrevederi cu reprezentanţii organizaţiilor internaţionale, acreditaţi la Chişinău, cu alte oficialităţi din Republica Moldova, anunţă Serviciul de presă al Legislativului.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus