Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
15.03.2010

Politia din Constanta a descoperit un milion de timbre si ambalaje pentru tigari ce aveau etichete cu insemnele R.Moldova

Politia din Constanta a descoperit duminica seara aruncate pe un camp de langa Cernavoda un milion de timbre si ambalaje pentru tigari ce aveau etichete cu insemnele Republicii Moldova, informeaza Realitatea TV.

Descoperirea politiei a fost posibila in urma unei sesizari facute la 112. "Am fost sesizati despre faptul ca sub podul de pe DJ223 dintre localitatile Seimesti si Silistea se afla mai multe etichete de tigari 'Plugarul' care sunt aruncate. Ne-am deplasat la fata locului, o sa procedam la ridicarea acestora, in vederea stabilirii persoanelor care le-au aruncat", a declarat Aurelin Grindeanu, seful Politiei din Silistea.

Politistii au gasit peste un milion de timbre, dar si zeci de role de celofan pentru impachetarea tigarilor. Materialele de proba vor fi predate Inspectoratului Judetean al Politiei.

Politistii verifica daca ambalajele provin cumva de la cele doua fabrici ilegale de tutun descoperite saptamana trecuta in localitatile constantene Mihail Kogalniceanu si Crucea. Atunci, oamenii legii au ridicat 35 de tone de tutun, peste 100.000 de timbre contrafacute, dar si dispozitive pentru maruntirea tutunului si ambalarea tigarilor.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus