Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.07.2009

Eurodeputatul Marian Jean-Marinescu va conduce delegatia de observatori ai Parlamentului European la alegerile din R.Moldova

Eurodeputatul Marian-Jean Marinescu a fost ales, marti, in functia de sef al Delegatiei de observatori ai Parlamentului European pentru alegerile din Republica Moldova din data de 29 iulie 2009, se precizeaza intr-un comunicat al delegatiei romane in grupul PPE, citat de Agerpres.

Delegatia Parlamentului European este formata din sapte europarlamentari din patru grupuri politice: Marian-Jean Marinescu (Romania), Andrzej Grzyb (Polonia), Cristian Preda (Romania) - grupul PPE; Zigmantas Balcytis (Lituania), Kristian Vigenin (Bulgaria) - grupul Alianta Progresista a Socialistilor si Democratilor (S&D); Renate Weber (Romania) - grupul ALDE si Tatjana Zdanoka (Letonia) - grupul Verzilor. Programul misiunii PE la Chisinau cuprinde intalniri cu reprezentantii Oficiului pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului (ODIHR), ai Adunarii Parlamentare a OSCE si ai Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei pentru definitivarea aspectelor logistice ale misiunii. De asemenea, agenda misiunii delegatiei PE de observatori include discutii cu ambasadorii statelor membre ale UE la Chisinau, cu Delegatia Comisiei Europene in R.Moldova si cu reprezentantul special al UE pentru R.Moldova, Kalman Mizsei, dar si cu organizatii neguvernamentale din R.Moldova. (Ziua)

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus