Trimite e-mail | Printeaza
Politic
27.11.2008

MAE roman: La Chişinău s-a creat o "confuzie" in legătură cu procesul electoral din Romania, unde alegerile se desfăşoară in mod liber şi democrat

MAE roman: La Chişinău s-a creat o

Chişinăul face "o confuzie" atunci cand spune că oscilaţiile politice din Romania in perioada electorală ar putea influenţa negativ relaţiile romano-moldovene, a declarat joi pentru NewsIn purtătorul de cuvant al MAE roman, Cosmin Boiangiu.

"Credem că este o confuzie. In Romania, in această perioadă, partidele sunt intr-o competiţie liberă de programe şi idei, caracteristică pentru modul in care se derulează alegerile libere intr-o ţară democratică", a spus Cosmin Boiangiu. Purtătorul de cuvant al MAE a fost solicitat de NewsIn să comenteze declaraţia ministrului de externe al Republicii din Moldova, Andrei Stratan, care a spus joi că autorităţile de la Chişinău sunt foarte ingrijorate de oscilaţiile politice care au loc in "ţara vecină", Romania, in perioada electorală, şi nu doresc ca acestea să influenţeze negativ bunele relaţii stabilite intre Chişinău şi Bucureşti.

cuvinte-cheie: MAE | Romania | Moldova

Comentarii (0)

 

Related news

Sus