Trimite e-mail | Printeaza
Politic
25.11.2008

Zinaida Greceanîi a convocat şedinţa Comisiei pentru elaborarea Strategiei Securităţii Naţionale

Potrivit Serviciului de presa al Executivului, membrii Comisiei au abordat unele chestiuni ce ţin de completarea proiectului strategiei şi a Planului de acţiuni pentru implementarea acesteea cu propunerile parvenite.

Prim-ministrul Zinaida Greceanîi  a menţionat că Strategia Securităţii Naţionale urmează să fie un document foarte important pentru Guvern şi trebuie examinat în cele mai mici detalii. Totodată proiectul Strategiei urmează să fie consultat cu societatea civilă, care trebuie să-şi expună opiniile, iar toate obiecţiile să fie luate în calcul.

În acest sens Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, în comun cu celelalte autorităţi publice vizate, urmează să organizeze evenimente (conferinţe, mese rotunde, seminare, prezentări) cu participarea reprezentanţilor cercurilor academice, a societăţii civile relevante şi mijloacelor de informare în masă.

Zinaida Greceanîi a propus ca în termen de o săptămînă toate obiecţiile propuse  pentru a putea fi publicat,  în cel mai scurt timp,  în mijloacele mass-media.

 

cuvinte-cheie: Naţionale | Securităţii | Strategia

Comentarii (0)

 

Sus