Trimite e-mail | Printeaza
Politic
07.10.2008

Ministerul Reintegrarii a facut unele precizari legate de reluarea procesului de negocieri

In contextul mentiunilor aparute in mass-media privind eventuala organizare a unei intrevederi dintre Presedintele Republicii Moldova Vladimir Voronin si liderul transnistrean Igor Smirnov pe 9-10 octombrie curent, Ministerul Reintegrarii informeaza ca intr-adevar, in prima jumatate a zilei de 3 octombrie, in adresa ministerului a parvenit o scrisoare din Tiraspol, cu propunerea de a organiza o intrevedere in perioada indicata mai sus.

Tinind cont de faptul ca in zilele respective a fost deja planificata participarea Presedintelui Republicii Moldova la Summit-ului sefilor de stat din cadrul CSI (or. Biskek), in dupa-amiaza aceleiasi zile a fost expediat raspunsul, prin care se propunea organizarea acestei intrevederi pe data de 6 octombrie a.c. Pe 6 octombrie Tiraspolul a comunicat despre imposibilitatea organizarii intrevederii respective in perioada de pina la 8 octombrie.In prezent au loc consultari cu scopul coordonarii datei in care urmeaza sa aiba loc intrevederea de lucru planificata dintre Presedintele Republicii Moldova si liderul transnistrean.

Mai multe informatii despre rezultatele consultarilor vor fi comunicate ulterior, se arata in comunicatul serviciului de presa al Ministerului Reintegrarii.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus