Trimite e-mail | Printeaza
Economie
01.09.2008

Expoziţia „Standarde şi Calitate. Certificare şi regulamente tehnice”

În perioada 8 - 11 octombrie 2008, la Chişinău se va desfăşura cea de-a II-a ediţie a expoziţiei specializate „Standarde şi Calitate. Certificare şi regulamente tehnice”, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei. La eveniment sunt invitaţi să participe agenţii economici autohtoni şi de peste hotare, instituţii de stat, ce activează оn domeniul de referinţă, instituţii de оnvăţămвnt şi de cercetări ştiinţifice.

Expoziţia „Standarde şi Calitate. Certificare şi regulamente tehnice” este unicul eveniment din republică specializat оn domeniul inspecţiei, certificării, expertizei şi evaluării. Organizatorii susţin că necesitatea desfăşurării unei asemenea manifestări a apărut оn contextul dezvoltării în ascensiune a economiei naţionale, proceselor de integrare europeană, care dictează noi standarde de calitate atât pentru mărfuri, cвt şi pentru servicii.

La prima ediţie a expoziţiei „Standarde şi Calitate. Certificare şi regulamente tehnice” au participat circa 40 de companii, evenimentul fiind un atribut indispensabil al realităţii economice de la noi din ţară.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus