Trimite e-mail | Printeaza
Politic
03.04.2008

MAEIE a lansat pagina oficială dedicată Preşedinţiilor RM la cinci aranjamente regionale

Astăzi, 3 aprilie 2008, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a lansat pagina oficială dedicată Preşedinţiilor Republicii Moldova la Procesul de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), Iniţiativa Central-Europeană (ICE), Grupul Multinaţional Consultativ al Centrului pentru Cooperare în Domeniul Securităţii — RACVIAC (MAG RACVIAC), Reţeaua de Sănătate (SEEHN) şi CEFTA.

Potrivit serviciului de presă al MAEIE, iniţiativa se înscrie în eforturile MAEIE de a asigura o eficienţă sporită în desfăşurarea Preşedinţiei ţării noastre la aranjamentele regionale menţionate. Pagina oficială, având un caracter dinamic şi interactiv, poate fi accesată la www.mfa.gov.md sau chairmanship.mfa.md şi cuprinde un spectru larg de informaţii utile relevante celor cinci iniţiative regionale ale Europei Centrale şi de Sud-Est.

Republica Moldova a preluat Preşedinţiile la SEECP, ICE, MAG RACVIAC, SEEHN şi CEFTA pe perioada 2008—2009, timp în care în ţara noastră vor fi organizate un şir de evenimente relevante iniţiativelor date.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus