Trimite e-mail | Printeaza
Economie
25.03.2008

Compania multinationala MECEN IPC, din Coreea de Sud, este in cautare de parteneri in Republica Moldova

Potrivit comunicatului MEC, compania multinationala MECEN IPC, cu sediul in Seul, Coreea de Sud, este in cautare  de parteneri in Republica Moldova. Compania MECEN IPC este specializata in constructia fabricilor de reciclare a produselor din polietilena si producerea de mase plastice brute.

Timp de 23 de ani de activitate profesionala in domeniu, MECEN IPC, s-a afirmat pe plan international ca o companie de succes. Experienta companiei denota faptul ca prin participarea la crearea companiei mixte cu o cota parte de 30-50%, MECEN IPC a inregistrat venituri de peste 120 mil. USD din parteneriatele de lunga durata.

Actualmente, compania este interesata de extinderea pe teritoriul Republicii Moldova si de identificare a unui partener local cu scopul crearii in Moldova a unei fabrici de reciclare a maselor plastice brute (fulgi si fibre de polietilena),  in special de reciclare a PET-sticlelor, cat si a produselor geo-textile din productia reciclata.

In cazul in care sunteti cointeresat rugam sa contactati oficiul OPEM, tel: 23-27-03, sau la e-mailul: marian.mamei@miepo.md 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus