Trimite e-mail | Printeaza
Economie
03.02.2008

În perioada 5-10 februarie curent, se va desfăşurara ediţia a VII-a a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”

Ediţia din anul 2008 a expoziţiei va întruni cca 400 de participanţi - agenţi economici, instituţii de invăţământ, meşteri populari.

Programul ediţiei a VII-a a expoziţiei include un spectru larg de activităţi, inclusiv seminare, conferinţe, mese rotunde, axate  pe teme actuale ale antreprenoriatului – beneficiile Preferinţelor Comerciale Autonome cu UE, protecţia mărcilor comerciale etc. În cadrul expoziţiei se va desfăşura forumul economic moldo-rus cu genericul „Dezvoltarea parteneriatului, noi oportunităţi”.

Ţinând cont de faptul că, anul 2008 este declarat An al Tineretului, Camera de Comerţ şi industrie, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Tineretului şi Clubul tinerilor prim-miniştri, vor organiza Conferinţa „Tineretul – resursă strategică de dezvoltare a economiei a ţării”. Tradiţional, în cadrul expoziţiei, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va desfăşura Târgul locurilor de muncă.

Expoziţia va finaliza cu desfăşurarea concursurilor „Cel mai bun contribuabil al anului”,  „Marca comercială a anului 2007” şi „Premiul de stat în domeniul calităţii”.

Până în prezent, pentru participare la Concursul „Cel mai bun contribuabil al anului” au fost prezentate cca 180 de cereri din partea agenţilor economici, pentru „Marca comercială a anului 2007” – 75 de cereri, iar pentru „Premiul de stat în domeniul calităţii” pretind 50 de agenţi economici.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus