Trimite e-mail | Printeaza
Granturi si burse
02.10.2007

La 5 octombrie 2007 va avea loc deschiderea oficiului companiei Endava la Cahul

Ca urmare a Acordului de Colaborare între ÎCS Endava SRL şi Universitatea de Stat din Cahul „Bogdan Petriceicu Haşdeu”, la 5 octombrie 2007, va avea loc deschiderea oficială a activităţii Endava în Cahul. Deschiderea acestui centru face parte din planurile Grupului Endava de dezvoltare şi de extindere a activităţii în Europa de Est, dar în acelaşi timp prin parteneriatul cu cea mai mare universitate din sudul Moldovei se doreşte îmbunătăţirea calităţii predării cursurilor de profil IT la această universitate şi oferirea studenţilor unor posibilităţi noi de desfăşurare a practicilor de producţie şi licenţă.

Deschiderea oficiului companiei Endava la Cahul va crea noi oportunităţi de lucru pentru studenţi şi tineri absolvenţi din Republica Moldova şi să dezvolte ramura IT în regiune.

La acest eveniment vor participa toţi membrii Board-ului Endava Grup, reprezentanţi din Marea Britanie, România şi Republica Moldova. De asemenea, au confirmat prezenţa reprezentanţi ai Ambasadei Marii Britanii şi ai autorităţilor locale din Cahul.

Endava Moldova este membră a grupului Endava, companie specializată în implementarea şi managementul sistemelor critice de business cu volum mare de tranzacţii şi grad ridicat de securizare pentru unele dintre cele mai mari companii la nivel mondial din domeniile Servicii Financiare, Telecomunicaţii şi Media. Grupul Endava are peste 400 de angajaţi în locaţii din UK ( Londra, Wallingford), Romania ( Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi) şi Moldova (Chişinău, Cahul).

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus