Trimite e-mail | Printeaza
22.06.2007

Serviciul relaţii publice al Ministerului Economiei şi Comerţului

MEC va organiza Misiunea de promovare a imaginii economiei  naţionale  “Moldova Prezintă” la Haaga

In cadrul programului „Promovarea Exporturilor” marţi, 25 iunie 2007 se va desfăşoară misiunea de promovare a imaginii economiei naţionale cu genericul “Moldova Prezintă”la Haaga, Olanda. 

Obiectivul general al acestui eveniment este evidenţierea oportunităţilor de afaceri, prezentarea situaţiei economice a Moldovei, fapt ce va duce la consolidarea relaţiile comercial - economice între Republica Moldova şi Republica Bulgaria, stabilirea relaţiilor de parteneriat între oamenii de afaceri din ambele ţări, promovarea imaginii favorabile a Republicii Moldova ca destinaţie pentru investiţiile străine.

La eveniment va fi prezentat climatul investiţional din RM, oportunităţile investiţionale şi facilităţile existente pe  care Republica Moldova le oferă potenţialilor investitori străini. De asemenea atenţia va fi focusată asupra sectoarelor prioritare ale economiei naţionale: agricultura, industria textilă, turismul, sectorul tehnologiilor informaţionale.  În cadrul evenimentului o companie olandeză va împărtăşi experienţa pe care a acumulat-o pe parcursul anilor activând pe teritoriul Republicii Moldova.

Prezentările vor fi efectuate de către Directorul Executiv a Organizaţiei de Promovare a Exportului din Moldova Lilia Russu, Şeful  Direcţiei Generale Politici Comerciale Octavian Calmîc, si altii.

Evenimentul este  organizat de către Ministerul Economiei şi Comerţului a Republicii Moldova, Organizaţia de Promovare a  Exportului din Moldova şi în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie din Olanda, Haaga.

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus