Trimite e-mail | Printeaza
Politic
17.06.2007

Vladimir Voronin: Incidentul din Corjova este o provocare

Solicitat, duminică, la o secţie de votare în capitală să comenteze incidentele de la Corjova, preşedintele Vladimir Voronin a declarat că le apreciază "ca pe o provocare". "Separatiştii din Tiraspol şi nu numai ei, dar şi din alte părţi, şi acei din interiorul ţării care-i susţin pe aceşti separatişti, şi acei care-i susţin din Federaţia Rusă, şi acei care îi susţin de peste Prut au interese foarte seroase în această zonă", a declarat Vladimir Voronin.

"Şi ei aşteaptă întotdeauna posibilităţi ca să zdruncine această situaţie, să comită provocaţii, mai ales la momentul actual când ei simt că deja-deja se apropie sfârşitul acestei epopei de 15 ani în zona separatistă în Trasnistria. De aceea ei caută cu orice ocazie să agraveze situaţia, ca să producă aceste conflicte, ca noi să nu putem merge mai departe cu soluţionarea definitivă a acestei probleme", a mai spus preşedintele Voronin .

Vladimir Voronin a adăugat că autorităţile moldovene nu vor admite reluarea conflictului armat, dezlănţuirea căruia o doresc prin declanşarea unor incidente ca la Corjova unii "provocatori".

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus