Trimite e-mail | Printeaza
Politic
08.06.2007

Data de 17 iunie 2007 a fost stabilită oficial ziua desfăşurării turului doi al scrutinului pentru alegerea primarului general al Chişinăului

Vineri, 8 iunie, Comisia Electorală Centrală a decis fixarea pentru 17 iunie 2007 turul doi de scrutin pentru alegerile primarului general al municipiului Chişinău şi a primarilor unor localităţi din municipiul Chişinău, cu doi candidaţi care au întrunit cel mai mare număr de voturi în primul tur de scrutin.

Deoarece la alegerile locale generale din 3 iunie 2007 în circumscripţia electorală municipală Chişinău nr. 1 şi în 9  circumscripţii electorale orăşeneşti, săteşti (comunale) din municipiul Chişinău nici un candidat pentru funcţia de primar nu a întrunit mai mult de jumătate din numărul de voturi, potrivit legislaţiei în vigoare, CEC a fixat data desfăşurării turului doi al alegeruilor la 2 săptămâni de la desfăşurarea primului tur.

Astfel, la 17 iunie, turul doi al alegrilor locale generale vor avea loc în municipiul Chişinău, or.Codru, or. Durleşti, or.Vatra,  comuna Băcioi, comuna Bubuieci, satul Coloniţa, comuna  Grătieşti,  comuna Stăuceni şi comuna Truşeni.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus