Trimite e-mail | Printeaza
16.05.2007

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism lansează Caravana Admiterii

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism lansează joi, 17 mai, Caravana Admiterii 2007-2008. În cadrul acesteia vor fi organizate mai multe prezentări în oraşele şi centrele universitare din Cahul, Comrat, Bălţi, Tiraspol şi Chişinău.

Organizatorii Caravanei Admiterii îşi propun să informeze doritorii care vor să-şi aprofundeze studiile în jurnalistică despre oportunităţile pe care le oferă Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism. La prezentări vor participa absolvenţi de facultăţi cu profil umanist şi real, reprezentanţi ai societăţii civile şi ai administraţiilor locale.

În cadrul Caravanei Admiterii la Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism vor fi prezentate condiţiile de înmatriculare, cursurile care sunt predate la şcoală, instructorii, condiţiile de studii şi oportunităţile care se deschid după absolvire.

Întâlnirile vor fi organizate după cum urmează:

Cahul – 17  mai, ora 11.00, Centrul Pro Europa, Universitatea de Stat din Cahul “B.P.Haşdeu”, Piaţa Independenţei 1Comrat – 22  mai, ora 14, Centrul Regional de Susţinere Comrat, str. Pobeda 43Bălţi – 24 mai, Centrul  Contact, Str. Ştefan cel Mare 5, ap. 83Tiraspol – 21 mai – 25 mai, organizaţii neguvernamentale şi media din regiuneChişinău – 27 mai – 15 iunie, zilnic la Centrul Independent de Jurnalism, str. Şciusev 53

Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism în colaborare cu Şcoala de Jurnalism a Universităţii din Missouri (SUA) şi Centrul de Formare Profesională a Jurnaliştilor cu sediul la Paris (Franţa) în anul 2006. În cadrul şcolii vor fi pregătiţi anual, conform unui curriculum elaborat de experţi în mass media, 20 de jurnalişti. Cursurile sunt predate de către instructori şi jurnalişti notorii locali şi străini. Şcoala asigură tot necesarul tehnic şi logistic pentru studenţi.

Data limita de depunere a dosarelor este 15 iunie. La studii vor fi admiţi 20 studenţi, dintre care 10 vor beneficia de burse. Mai multe detalii pe adresa www.scoaladejurnalism.md.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus