Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
17.08.2020

În sectoarele orașului vor fi organizate iarmaroace școlărești

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 25 august 2020 - 06 septembrie 2020, în preajma anului nou de studii: 2020-2021, în sectoarele orașului vor fi organizate iarmaroace școlărești, unde vor fi comercializate mărfuri pentru elevi: rechizite, ghiozdane, articole de vestimentație (uniforme școlare, traninguri pentru sport etc.). 

Lista adreselor iarmaroacelor școlare din sectoare:

    s. Centru: str. Academiei, str. D. Cantemir, intersecție cu str. Ismail;
    s. Botanica: bd. Traian, intersecție cu str. Independenței;
    s. Râșcani: str. Kiev, intersecție cu str. A. Russo și (la necesitate) pe str. E. Doga;
    s. Buiucani: Calea Ieșilor 8 (în parcarea CC „Zity Mall”);
    s. Ciocana: str. Alecu Russo, intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân;

Totodată, amintim că în perioada: 26.08.2020-30.08.2020, preajma CC „Zity Mall” se va desfășura iarmarocul școlăresc organizat de către un centru internațional de expoziții. De asemenea, Î.M. „Piața Centrală”, organizează în perioada: 15.08.-15.09.2020, un târg școlar pe str. Varlaam,  în perimetrul str. Armenească și str. Bulgară.

Organizatorii și participanții la târgurile școlare vor asigura respectarea măsurilor privind controlul răspândirii infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora va depăși cifra de 49 de persoane.

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus