Trimite e-mail | Printeaza
Economie
31.03.2020

Premier Energy a semnat contractul de achiziție a energiei electrice pentru următoarele trei luni

Premier Energy a semnat contractul de achiziție a energiei electrice pentru următoarele trei luni

La 27 martie, curent, ÎCS „Premier Energy” SRL a semnat contractul de achiziție a energiei electrice cu SA „Energocom” pentru perioada 1 aprilie – 30 iunie 2020.

Precizăm că procedura anuală de achiziții de energie electrică a rămas suspendată pentru o perioadă de 3 luni. Acest lucru vine ca răspuns al Dispoziției nr. 4 din 24.03.2020 al Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, care prevede impunerea obligației de serviciu public de furnizare a energiei electrice SA „Energocom” cu acoperire a 100% din necesitățile furnizorilor reglementați de energie electrică, dintr-o singură sursă și încheierea contractelor de procurare a energiei electrice între furnizorii reglementați de energie electrică și SA „Energocom” pentru o perioadă de 3 luni.

Noul preț de procurare a energiei electrice pentru volumul necesar al ÎCS „Premier Energy” SRL constituie 0,0499 USD /kWh (fără TVA), care va fi asigurat de către S.A. Energocom în proporție de 100% de la CERS Moldovenească („Молдавская ГРЭС”).
Contractul a fost avizat de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus