Trimite e-mail | Printeaza
Politic
19.11.2019

Premierul Ion Chicu va efectua mâine, 20 noiembrie, o vizită de lucru în Federația Rusă

Premierul Ion Chicu va efectua mâine, 20 noiembrie, o vizită de lucru în Federația Rusă

O delegație din Republica Moldova, condusă de prim-ministrul Ion Chicu, va efectua mâine, 20 noiembrie, o vizită de lucru în Federația Rusă.

La Moscova, premierul Chicu se va întâlni cu prim-ministrul rus, Dmitrii Medvedev. Oficialii vor aborda o serie de subiecte de importanță națională, precum livrarea gazelor rusești, exportul produselor agricole moldovenești pe piața rusă, dar și se va examina posibilitatea de majorare a numărului de autorizații pentru transportatorii din Republica Moldova, anunță un comunicat al Executivului.

Subiectul livrării gazelor,  premierul Chicu îl va discuta cu președintele Consiliului de administrare al „Gazprom”, Alexei Miller.

Din componența delegației vor face parte Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi; Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatâi; Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju; Guvernatorul UTA Găgăuzia, Irina Vlah; dar și preşedinte al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban.   

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus