Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.11.2019

Premierul Ion Chicu a prezentat noii miniștri colectivelor de muncă

Premierul Ion Chicu a prezentat noii miniștri colectivelor de muncă

Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, a prezentat miniștrii echipelor ministeriale. Prezentările au început la Ministerul Economiei și Infrastructurii, conducerea căruia a fost preluată de către Anatol Usatîi.

„De succesele Dvs. depinde atmosfera în țară, depinde nivelul de optimism al cetățenilor. Sunteți responsabili de infrastructură, de energetică, de atragerea investițiilor, de crearea locurilor de muncă, și de multe altele. Avem mari speranțe că Ministerul va reuși să determine progrese pe toate domeniile de competență. Sarcina noastră este ca anul viitor să fie anul investițiilor masive în infrastructură, al modernizării economiei”, a menționat Ion Chicu.

Ulterior, prim-ministrul a prezentat echipelor pe noul ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi; pe ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi; noul șef al Ministerului Agriculturii, Dezvoltări Regionale și Mediului, Ion Perju; dar și pe noul ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Ion Chicu a menționat că mizează pe nivelul înalt de profesionalism și responsabilitate ai noilor miniștri, le-a urat succese și i-a îndemnat să administreze eficient echipele și procesele. Obiectivul unic setat de premier tuturor miniștrilor este îmbunătățirea vieții cetățenilor țării.  Șeful Guvernului a mai precizat că termenul “tehnocrat” înseamnă Guvern concentrat pe nevoile și grijile oamenilor.

Tot azi,  Premierul a prezentat echipelor pe noul ministru al Educației, Culturii și Cercetării, Corneliu Popovici, dar și pe Alexandru Flenchea, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, anunță un comunicat al Executivului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus