Trimite e-mail | Printeaza
Politic
13.11.2019

Maia Sandu către ambasadorii acreditați la Chișinău: Echipa noastră guvernamentală va continua să lucreze pentru cetățeni

Maia Sandu către ambasadorii acreditați la Chișinău: Echipa noastră guvernamentală va continua să lucreze pentru cetățeni

Prim-ministrul Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova și reprezentanți ai partenerilor externi. Întâlnirea a avut loc în contextul ultimelor evoluții politice din țara noastră.

În cadrul întrevederii, Maia Sandu le-a mulțumit diplomaților pentru sprijinul generos acordat actualului cabinet de miniștri și pentru susținerea reformei justiției, o cauză comună a Guvernului Sandu și a partenerilor de dezvoltare, care condiționează și asistența financiară oferită statului nostru.

„Suntem într-o perioadă mai dificilă, dar nu ne putem permite să pierdem timpul. Guvernul va continua să lucreze pentru cetățeni. Orice s-ar întâmplat în Republica Moldova, vă rog să susțineți reforma justiției” , a declarat Prim-ministrul Maia Sandu. 

La rândul lor, reprezentanții misiunilor diplomatice acreditate la Chişinău au apreciat hotărârea cu care executivul s-a angajat să realizeze reformele dificile, asumate la începutul mandatului, și au declarat ca vor continua să sprijine realizarea acestora în interesul cetățenilor Republicii Moldova, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus