Trimite e-mail | Printeaza
Politic
11.11.2019

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Claus Neukirch, șeful misiunii OSCE în Republica Moldova

Președintele Parlamentului a avut o întrevedere cu Claus Neukirch, șeful misiunii OSCE în Republica Moldova

Reforma justiției este în continuare susținută în Parlament, dar este important să fie făcută în interesul societății și să fie durabilă, dar nu în interesul unui partid sau a unei persoane, a declarat Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi la întrevederea cu Claus Neukirch, șeful misiunii OSCE în Republica Moldova.

Președintele Parlamentului a reiterat deschiderea pentru conlucrare și păstrarea majorității parlamentare actuale. Totodată, ea a subliniat că unica soluție la această oră este retragerea asumării de responsabilitate a Guvernului. Zinaida Greceanîi a reamintit că așteptările oamenilor sunt enorme și încrederea cu care a fost investită majoritatea parlamentară este mare, iar într-o asemenea situație nu rămâne loc de ambiții personale.

Părțile au discutat despre necesitatea promovării legilor care vizează UTA Găgăuzia în Parlament, precum și mersul procesului de negocieri și mecanisme de implicare a Legislativului în acest proces, anunță Direcția generală comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus