Trimite e-mail | Printeaza
Politic
08.10.2019

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

Oficialii au discutat chestiuni legate de parteneriatul strategic moldo-rus și au punctat mai multe acțiuni comune de pe agenda bilaterală.

Interlocutorii au remarcat cu satisfacție intensificarea contactelor la nivelul Președinților, organelor legislative și ministerelor de externe ale statelor noastre. De asemenea, părțile au apreciat înalt rezultatele Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică și ale celui de-al doilea Forum economic moldo-rus care au avut loc la Chișinău în luna septembrie curent.

Totodată, Igor Dodon și Oleg Vasnețov au subliniat importanța cooperării dintre Republica Moldova și Federația Rusă pe platforma Uniunii Economice Eurasiatice și în cadrul Comunității Statelor Independente, în contextul demarării lucrărilor Consiliului șefilor de stat care va avea loc la Așgabat, începînd cu 10 octombrie, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus