Trimite e-mail | Printeaza
Politic
06.08.2019

Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020 va fi supus consultărilor publice

Planul de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020 va fi supus consultărilor publice

În perioada 8-9 august vor avea loc consultările publice propuse de ministere și Cancelaria de Stat la proiectul Planului de Acțiuni al Guvernului pentru 2019-2020. La ședințele de consultare publică vor participa membri ai Guvernului, reprezentanți ai autorităților publice centrale și ai societății civile.

Planul de acțiuni este elaborat în baza priorităților Programului de activitate al Guvernului și a prevederilor Acordului de Asociere RM-UE, dar  și a  prevederilor  Memorandumului cu FMI/BM, care au drept scop ghidarea activității întregului Guvern.

Consultările publice sunt organizate în scopul asigurării transparenței în procesul decizional. Orarul consultărilor publice la proiectul Planului de Acțiuni al Guvernului pentru anii 2019 – 2020 îl puteți accesa aici.

Pentru a participa la consultări în domeniul vizat este necesară înregistrarea la adresa de email a persoanei responsabile din orarul consultărilor publice cu mențiunea „participare consultări PAG”, potrivit unui comunicat difuzat de guvern.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus