Trimite e-mail | Printeaza
Economie
07.05.2019

AIPA anunță startul votării on-line a candidaturilor la premiile ”Gala AIPA 2019”

”Gala AIPA 2019” reprezintă un eveniment în cadrul căruia sunt recunoscutecele mai frumoase realizări investiționale, obținute în anul 2018, eforturile dar şi contribuția producătorilor agricoli, atinse în sectorul agroindustrial, domeniu primordial al economiei naționale.

În contextul organizării și desfășurării evenimentului ”Gala AIPA 2019” Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) Vă informează că în urma primei ședințe de jurizare a candidaturilor înaintate din partea Asociațiilor de Profil au fost selectați, conform Regulamentului de organizare a evenimentului GALA AIPA, minim doi și maxim 5 candidați per nominalizare. Astfel, în perioada 7-21 mai 2019, se va desfășura cea de-a doua etapă de votare On-line, platformă ce va putea fi accesată aici, unde vor fi incluși pretendenții la cele 19 nominalizări din diverse domenii ale agriculturii.

În acest context, vă îndemnăm să fiți cît mai activi și să oferiți votul dumneavoastră de încredere candidatului pe care Vă doriți să-l vedeți premiant la una din cele 19 nominalizări ce vor fi decernate în cadrul Galei AIPA 2019.

În urma finalizării procedurii de ”Vot On-line” va avea loc convocarea celei de-a doua ședință a membrilor juriului, unde se va totaliza și aproba rezultatele finale, însumându-se  punctele acordate în cadrul  fiecărei etape de jurizare a candidaților ce au fost înaintați pentru cele 19 premii. De asemenea, având la bază decizia finală a juriului, organizatorul va anunța în prealabil (cu cel puțin 5 zile calendaristice înainte de data desfășurării Galei AIPA) câștigătorii pentru fiecare nominalizare.

Reiterând sloganul evenimentului din acest an “Promovează inovarea - câștigă încrederea!” Vă invităm să ne fiți alături la cea de-a III-a ediție a Galei AIPA 2019, cu ajutorul vostru vom reuși să identificăm, premiem, promovăm performanțele agricultorilor și să generăm un impact considerabil pentru promovarea domeniului agroindustrial.

Premiile de excelență ce vor fi decernate în cadrul Galei AIPA 2019, vor fi oferite fermierilor/antreprenorilor și specialiștilor din sectorul agricol pentru 19 nominalizări:

Ø  ”Cea mai atractivă pensiune agroturistică”;

Ø  ”Apicultorul Anului”;

Ø  ”Implementarea bunelor practici în agricultura conservativă”;

Ø  „Start-upul Anului”

Ø  ”Contribuabilul agricol - FNDAMR”

Ø  ”Tânăr Fermier de Succes”;

Ø  ”Inovații în Agricultură”;

Ø  ”Cea mai de succes Femeie – Fermier”;

Ø  ”Cel mai de Succes Grup de Producători Agricoli”;

Ø  ”Cea mai performantă plantație multianuală”;

Ø  ”Cea mai performantă Fermă Zootehnică”;

Ø  ”Cea mai Performantă Investiție în Dezvoltarea Infrastructurii Postrecoltare și Procesare”;

Ø  ”Cel mai bun exemplu în Agricultura Ecologică”;

Ø  ”Cele mai avansate tehnologii în Domeniul Vitivinicol”;

Ø  ”Cea mai Cooperantă Bancă în Susținerea Producătorilor Agricoli”;

Ø  ”Jurnalismul Agricol – pentru promovarea activă în sectorul agricol”;

Ø  ”Proiectul Anului - finanțat de Partenerii de Dezvoltare”;

Ø  ”Asociația de Profil a Anului”;

Ø  ”Cea mai activă Companie de Consultanță”.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus