Trimite e-mail | Printeaza
Politic
10.01.2019

Al șaselea concurent electoral în circumscripția națională a fost înregistrat astăzi de CEC

Comisia Electorală Centrală a înregistrat 32 de candidaţi la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Partidului politic Mișcarea Populară Antimafie pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 în circumscripția națională. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de astăzi, 10 ianuarie 2019.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral pentru imprimare în buletinul de vot, a fost confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisie pe durata  perioadei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

În cadrul aceleiași ședințe, au fost operate mai multe modificări cu privire la componența unor consilii electorale ale circumscripţiilor electorale uninominale.

Potrivit CEC, tot astăzi, au fost acreditați 10 observatori internaționali din partea Rețelei Europene a Organizațiilor de Monitorizare a Alegerilor (ENEMO),  precum și 31 de persoane în calitate de observatori naţionali și 16 - în calitate de observatori internaționali din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus