Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
06.02.2018

Biletele de călătorie vor putea fi procurate prin intermediul terminalelor de plată

Facilități pentru călători! Biletele de călătorie la transportul rutier de persoane vor putea fi cumpărate prin intermediul terminalelor de plăți electronice QIWI.

Ministerul Economiei și Infrastructurii, în parteneriat cu Compania QIWI, lansează, începând cu data de 15 februarie 2018, serviciul de procurare a biletelor pentru cursele regulate de transport rutier interraional și internațional. Pentru cursele de transport rutier locale și raionale, termenul de implementare se preconizează a fi 15 martie 2018.

Astfel, cumpărarea biletelor de călătorie va fi posibilă pe tot teritoriul Republicii Moldova, unde sunt instalate terminale de plăți electronice QIWI. Serviciul este gratuit pentru cei care vor procura bilete prin intermediul acestor terminale. Mai exact, se va achita doar costul călătoriei, fără taxe și comisioane adiționale.

Potrivit Ministerului Economiei și Infrastructurii, în prezent, biletele de călătorie pot fi procurate prin intermediul caselor de bilete ale întreprinderii sau de pe pagina web autogara.md.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus