Trimite e-mail | Printeaza
Politic
24.01.2018

O deputată din Parlamentul Republicii Moldova, inclusă într-un Top Forbes

Deputata Mihaela Spătaru, membră a Grupului Parlamentar Popular European, a fost inclusă în topul celor mai de succes tineri din Europa, la categoria Legi și Politici, al celebrei reviste Forbes.
 
Jurnaliștii de la celebra publicație americană o descriu pe Mihaela Spătaru ca fiind o membră activă a Parlamentului de la Chișinău. Ea este unica femeie în Comisia Parlamentară pentru securitate națională, apărare și ordine publică, unde își focusează activitatea pe domeniul securității cibernetice și a spațiului informațional din Republica Moldova.
 
În legislatura actuală a Parlamentului, Mihaela Spătaru este autoarea a 24 proiecte de legi, printre cele mai recente fiind inițiativele de modificare a Constituției privind introducerea obiectivului de integrare europeană ca obiectiv strategic de dezvoltare a țării și de modificare a denumirii limbii de stat.
 
De asemenea, deputatei din Grupul PPE îi aparține inițiativa de a marca pe 9 mai Ziua Europei și a venit cu îmbunătățiri asupra legii privind statutul militarilor din Republica Moldova.
 
În plan extern, Mihaela Spătaru activează în calitate de președintă a Grupului de prietenie cu statele din Europa de Sud-Est, ca membră a board-ului Adunării Parlamentare pentru cooperare în zona Europei de Sud-Est și membră a Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României.
 
Topul 30 Under 30 al revistei Forbes se realizează anual și include cei mai de succes tineri sub 30 de ani din diverse domenii de activitate. Pentru ediția din 2018 a fost realizată o selecție din 300 de tineri creativi, lideri și fondatori de start-up-uri, anunță
Grupul Parlamentar Popular European.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus