Trimite e-mail | Printeaza
Politic
21.12.2017

Parlamentul l-a numit pe Vitalie Pîrlog în funcția de director SIS

Parlamentul l-a numit, în ședința de astăzi, pe  Vitalie Pîrlog în funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate, pentru o perioadă de cinci ani.
 
Candidatura a fost susținută de 55 de deputați din cei prezenți la ședință, iar hotărârea intră în vigoare la data adoptării.
 
Potrivit procedurii legislative, inițiativa de numire în funcție de director al Serviciului de Informații și Securitate este semnată de cel puțin 10 deputați, avizată de Comisia securitate națională, apărare și ordine publică și propusă Legislativului de Comisia juridică, numiri și imunități, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

Președintele Parlamentului Andrian Candu l-a prezentat astăzi pe noul director al Serviciului de Informații și Securitate, Vitalie Pârlog colectivului de ofițeri ai instituției.

Speakerul i-a dorit directorului SIS succes și realizări frumoase în mandatul de apărare a securității țării, împreună cu o echipă profesionistă. Totodată, Andrian Candu i-a adresat mulțumiri fostului director, Mihai Bălan pentru munca depusă.
 

 

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus