Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
16.08.2017

Staţia de Epurare a Apelor Uzate din Chişinău va fi reabilitată

S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” informează despre finalizarea licitaţiei internaţionale Nr. 8282-IFT-44027 ,,Reabilitarea Staţiei de Epurare a Apelor Uzate şi Linia Nouă de Tratare a Nămolului” din cadrul Programului de Dezvoltare a Serviciilor de Alimentare cu Apă din municipiul Chişinău, implementat cu suportul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Băncii Europene de Investiţii (BEI) şi Facilitatea de Investiţii pentru Vecinătate (FIV).

Amintim că depunerea ofertelor a avut loc pe data de 10 Noiembrie 2016 la care au participat 15 companii internaţionale din 13 ţări: România, Ucraina, Austria, Franţa, Germania, Italia,  Turcia, Bulgaria, Polonia, China, Israel, Slovenia, Cehia.

Ca urmare a procedurii de evaluare a ofertelor, realizate în strictă conformitate cu Politicile şi Regulile de Achiziţie BERD, Contractul a fost atribuit către Consortium PASSAVANT ENERGY & ENVIRONMENT GmbH & LUDWIG PFEIFFER Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG, cu suma de 24.243.479,61 Euro.

Ţinem să menţionăm că compania câştigătoare s-a conformat tuturor cerinţelor stipulate în Caietul de Sarcini, este pe deplin capabilă să îndeplinească lucrările, iar preţul oferit se plasează în limita bugetului estimat conform Planului de Procurări al Programului de Investiţii Prioritare.

Notificarea de atribuire a contractului a fost publicată pe site-ul oficial al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) pe data de 14.08.2017.

http://www.ebrd.com/work-with-us/procurement/project-procurement/contract-awards-notification.html

Contractul prevede reabilitarea structurilor existente pe linia apei (decantoare primare, bazine de aerare cu nămol activ, decantoare secundare), construcţia  unei noi staţii de pompare a apelor uzate şi a deznisipatoarelor, precum şi construcţia  liniei noi de tratare a nămolului (îngroşătoare, metantancuri, centrifuge).

Durata de executare a contractului este de 900 de zile.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus