Trimite e-mail | Printeaza
Politic
01.06.2017

Guvernul a numit noi viceminiștri

Guvernul a numit noi viceminiștri

În ședința de astăzi a Executivului au fost numiți noi viceminiștri la Ministerul Educaţiei, al Mediului şi al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor. Astfel, Ion Apostol va ocupa funcția de viceministru la Ministerul Mediului, Lilia Pogolşa pe aceea de viceministru al Educaţiei, iar Anatol Usatîi a fost numit viceministru la Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.
 
Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat viceminiștrilor să-și preia rapid atribuțiile, astfel încât domeniile lor de responsabilitate să fie acoperite cât mai bine.
 
Referitor la funcțiile de ministru rămase vacante, Premierul a specificat că în perioada imediat următoare va fi implementată reforma administrației publice centrale, va fi prezentată noua structură a Guvernului, precum şi componența nominală pentru funcțiile ministeriale.
 
Prim-ministrul a ținut să menționeze că s-a reușit o colaborare bună cu miniștrii și viceminiștrii liberali, iar acum este important ca Executivul să-și continue activitatea. „Responsabilitatea noastră este mare. Indiferent de evoluțiile politice, Guvernul trebuie să lucreze zi de zi pentru cetățeni”, a spus Pavel Filip.
 
De asemenea, în cadrul şedinţei de astăzi, în calitate de director interimar al Agenţiei Servicii Publice a fost numit Oleg Rotaru.
 
De asemenea, Vitalie Bîrsan a fost numit în funcţia de director al Agenţiei Rezerve Materiale, Adrian Cazacu va ocupa funcția de director al Agenţiei pentru Geologie şi Resurse Minerale, iar Lilia Bolocan va exercita funcţia de director al Agenţiei de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus