Trimite e-mail | Printeaza
Economie
19.05.2017

Igor Dodon s-a întîlnit cu oameni de afaceri din regiunea Celeabinsk

Igor Dodon s-a întîlnit cu oameni de afaceri din regiunea Celeabinsk

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu o delegaţie a participanţilor la turul de afaceri al regiunii Celeabinsk, organizat cu sprijinul reprezentanţei comerciale a Federației Ruse în Republica Moldova.

În cadrul discuțiilor au fost abordate un spectru larg de probleme ce ţin de relaţiile politice şi comerciale între ţările noastre, dar şi aspecte ale cooperării interregionale. De asemenea, interlocutorii au vorbit despre posibilitățile de sporire a exporturilor producţiei întreprinderilor moldoveneşti în regiunea Celeabinsk şi atragerea de investitori în economia moldovenească. Oamenii de afaceri ruși au manifestat înțelegere reciprocă absolută şi disponibilitate pentru colaborare, arată Administrația Prezidențială într-un comunicat.

”Relaţiile comerciale dintre Republica Moldova, precum şi regiunile ţării noastre cu regiunea Celeabinsk se caracterizează printr-un înalt potenţial. Sînt convins că legăturile noastre cu regiunea Celeabinsk şi alte regiuni ale Rusiei vor fi într-o continuă dezvoltare”, a menționat Igor Dodon.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus