Trimite e-mail | Printeaza
Social
14.01.2017

Guvernul va susţine evenimentele organizate cu prilejul aniversării a 80-a de la naşterea maestrului Eugen Doga

Guvernul va susţine evenimentele organizate cu prilejul aniversării a 80-a de la naşterea maestrului Eugen Doga

Prim-ministrul Pavel Filip s-a întâlnit, astăzi, cu compozitorul Eugen Doga. În cadrul întrevederii, maestrul i-a dăruit Premierului două CD-uri ale sale cu cele mai alese opere muzicale, compuse de-a lungul timpului.
 
Şeful Executivului i-a transmis compozitorului felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă, urându-i multă sănătate şi inspiraţie în creaţie. Totodată, Pavel Filip s-a interesat de activitatea maestrului, subliniind aprecierea deosebită pe care i-o poartă pentru talentul său şi pentru contribuţia sa la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotarele ţării.
 
La rândul său, maestrul Eugen Doga a mulţumit autorităţilor pentru suportul oferit, menționând că oamenii sunt principala resursă a ţării noastre şi talentele trebuie susţinute.
 
Potrivit serviciului de presă al executivului, părţile au discutat, de asemenea, despre posibilitatea implicării Guvernului în organizarea a mai multor evenimente culturale cu prilejul aniversării a 80-a de la naşterea compozitorului Eugen Doga. În context, Premierul Pavel Filip a spus că Executivul va susţine desfăşurarea acestor evenimente şi vor fi analizate toate posibilităţile de implicare, inclusiv din punct de vedere financiar.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus