Trimite e-mail | Printeaza
Diverse
06.01.2017

Circulația rutieră a fost sistată pe două porțiuni de drum

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor informează că începând cu ora 18:00 va fi sistată circulația și pe porțiunea de drum Slobozia Mare-Vulcănești din sudul Republicii Moldova. De asemenea, rămâne închis și segmentul Ciumai-Burlăceni, tot de pe traseul M3. Șoferii sunt rugați să aleagă drumurile ocolitoare pentru a evita să rămână întroieniți. Informăm că se circulă cu dificultate pe majoritatea traseelor din sudul, dar și centrul Republicii Moldova, din cauza avertizării cod portocaliu de vreme rea.

Astăzi, 6 ianuarie, Administrația de Stat a Drumurilor a intervenit cu  214 utilaje și 334 demuncitori la curățarea drumurilor și au fost presărate 1836 tone de material antiderapant. În legătură cu starea vremii, punctele de trecere a frontierei "Cișmichioi", "Giurgiulești-Galați Fero", "Ceadîr-Lunga-Novîe-Troianî" și "Vulcănești" și-au sistat temporar activitatea.
 
MTID recomandă șoferilor să evite călătoriile spre România, sau Ucraina, unde toate drumurile de acces spre Odessa au fost închise. De asemenea, îndemnăm conducătorii auto să fie vigilenți în trafic, să adapteze viteza la condițiile meteorologice pentru a fi evitate accidentele. În cazul în care întâmpinați probleme în trafic anunțați-ne la orice oră la numărul de telefon 022 748961.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus