Trimite e-mail | Printeaza
Politic
29.03.2016

Andrian Candu va efectua o vizită de lucru în Republica Cehă

Andrian Candu va efectua o vizită de lucru în Republica Cehă

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu efectuează o vizită de lucru la Praga, Republica Cehă, în perioada 30-31 martie curent, la invitația omologului său ceh, Jan Hamáček.

Potrivit agendei vizitei, Președintele Parlamentului Andrian Candu va avea întrevederi cu Președintele Camerei Deputaților din Parlamentul Cehiei, Jan Hamáček, Președintele Senatului ceh, Milan Štěch, Ministrul Industriei și Comerțului, Jan Mládek. De asemenea, Speakerul Andrian Candu va purta discuții cu Președintele Comisiei afaceri externe a Camerei Deputaților, Karel Schwarzenberg.

Vizita Președintelui Parlamentului la Praga se înscrie în contextul dezvoltării cooperării interparlamentare în susținerea procesului de integrare europeană a Republicii Moldova, Legislativul ceh fiind printre primele parlamente naționale din Uniunea Europeană care a ratificat Acordul de Asociere a țării noastre la UE.

Președintele Camerei Deputaților din Parlamentul Cehiei, Jan Hamáček a efectuat o vizită oficială în Republica Moldova în 2014, exprimând astfel susținerea autorităților cehe pentru procesul de integrare europeană a țării noastre, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus