Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.03.2016

Federica Mogherini: Uniunea Europeană va sprijini în continuare ţara noastră pe calea reformelor

 Federica Mogherini: Uniunea Europeană va sprijini în continuare ţara noastră pe calea reformelor

Premierul Pavel Filip a avut astăzi, 14 martie, în cadrul vizitei sale la Bruxelles, o întrevedere bilaterală cu Federica Mogherini, Înalt Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Vicepreședinte al Comisiei Europene.
 
Oficialii au discutat despre evoluțiile interne din Republica Moldova, despre principalele măsuri și rezultate în implementarea reformelor asumate în cadrul Foii de Parcurs. În mod special, au fost trecute în revistă principalele realizări obţinute în implementarea agendei europene, precum și angajamentele și termenele de implementare pentru perioada imediat următoare.
 
Premierul a exprimat înalta apreciere pentru sprijinul acordat şi atitudinea deschisă pentru dialog din partea Uniunii Europene, împărtășind viziunea sa asupra acțiunilor prioritare ale Guvernului Republicii Moldova.
 
La rândul său, Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate, Federica Mogherini, a menţionat ca Uniunea Europeană va sprijini în continuare ţara noastră pe calea reformelor, informează un comunicat al Guvernului.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus