Trimite e-mail | Printeaza
Politic
08.02.2016

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Auštrevičius vizitează Republica Moldova

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, Petras Auštrevičius vizitează Republica Moldova

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, europarlamentarul lituanian Petras Auštrevičius efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 8-11 februarie 2016.

Programul vizitei include întrevederi cu Președintele Republicii Moldova Nicolae Timofti, Prim-ministrul Pavel Filip, Vicepreședintele Parlamentului Liliana Palihovici și cu Viceprim-ministrul Andrei Galbur, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova va mai discuta cu deputații Marian Lupu, Președintele Partidului Democrat, Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, Violeta Ivanov, membră a Comisiei politică externă și integrare europeană, precum și cu Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Valeriu Streleț.

Eurodeputatul Petras Auštrevičius este și coordonatorul Programului anual de cooperare între Parlamentul European și Parlamentul Republicii Moldova pentru anul 2016. Programul de cooperare prevede oferirea asistenței Parlamentului în aproximarea și armonizarea legislației naționale cu acquis-ul comunitar, precum și în consolidarea capacităților comisiilor parlamentare, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus