Trimite e-mail | Printeaza
Economie
02.10.2015

Kaufland România va coordona extinderea grupului german pe piaţa din Republica Moldova

Kaufland România va coordona extinderea grupului german pe piaţa din Republica Moldova

Retailerul Kaufland intenţionează să intre pe piaţa din Republica Moldova printr-un magazin care va fi deschis în capitala ţării, Chişinău, peste doi ani, expansiunea pe această piaţă urmând să fie coordonată direct de divizia din România, unde grupul german împlineşte 10 ani.

"Având în vedere şi contextul legăturilor istorice şi culturale foarte strânse între România şi Republica Moldova, la aniversarea a 10 ani de activitate, Kaufland România (...) anunţă extinderea reţelei de magazine şi în această ţară", se arată într-un comunciat al companiei.

Proiectul va fi coordonat de Kaufland România, cu intenţia de a deschide mai multe magazine.

"Oraşul în care intenţionăm să deschidem magazine este deocamdată capitala ţării - Chişinău - prima deschidere fiind aşteptată peste aproximativ 2 ani", precizează Kaufland.

Retailerul a inaugurat primul magazin în România în 2005, iar în prezent a ajuns la o reţea de peste 100 de unităţi de retail, două centre logistice şi peste 15.000 de angajaţi.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în şapte ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România, scrie Mediafax.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus