Trimite e-mail | Printeaza
Economie
04.09.2015

2 vinuri Château Vartely au câștigat medalii de bronz în cadrul concursului Global Cabernet Sauvignon Masters 2015

2 vinuri Château Vartely au câștigat medalii de bronz în cadrul concursului Global Cabernet Sauvignon Masters 2015

Vinul Château Vartely Cabernet Sauvignon 2014 și vinul Dealu Nucului Cabernet Sauvignon 2013 au obținut medalii de bronz în cadrul concursului Global Cabernet Sauvignon Masters 2015 obținînd un scor de 80 de puncte fiecare.

Cabernet Sauvignon este un soi de struguri vechi francez, cunoscut de pe vremea cardinalului Richelieu. Vinul din acest soi poate fi considerat drept vinul cu cea mai aleasă și solidă reputație.

Château Vartely cultivă soiul Cabernet Sauvignon în zona de sud a Moldovei, regiunea Bugeac, cea mai prielnică din punct de vedere climateric, pentru obținerea vinurilor roșii. Aceste vinuri prezintă o concentrație de culoare și arome într-o combinație perfectă, cu un gust expresiv echilibrat, armonios, dominat de taninuri tipice soiului.

Concursul Cabernet Sauvignon Global Masters este organizat anual de renumita revista europeană ”The drinks Business”, o revistă lider în industria băuturilor care oferă cele mai noi știri și tendințe din domeniu. Revista are anual peste 1,2 milioane de cititori. În cadrul consursului au participat peste 200 de vinuri din toată lumea care au fost evaluate în baza stilului și prețului. Juriul a fost format exclusiv din cei mai reunumiți Masteri ai vinului și Somelieri internaționali. Concursul a avut loc la Londra pe data de 25 august 2015.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus