Trimite e-mail | Printeaza
Economie
27.04.2015

A fost lansat site-ul oficial al pavilionului Moldovei la World Expo 2015

A fost lansat site-ul oficial al pavilionului Moldovei la World Expo 2015

Cu doar cîteva zile înainte de inaugurarea Expoziției Mondiale „World Expo 2015”, astăzi, este lansat site-ul oficial al pavilionului Republicii Moldova la Milano www.worldexpo.md. Expoziția „World Expo 2015” se va desfășura la Milano, Italia, în perioada 1 mai – 31 octombrie 2015, sub genericul „Hrană pentru Planetă. Energie pentru Viață” — dedicată viitorului planetei și a securității alimentare, în contextul creșterii numărului populației globale. În premieră, Republica Moldova, va participa la cea mai importantă expoziție mondială cu pavilion propriu, fapt ce reprezintă o oportunitate unică pentru companiile moldovenești, interesate de parteneriate internaționale și extinderea relațiilor de export.

Dacă pavilionul este o carte de vizită a Moldovei, construită în inima Italiei, atunci site-ul www.worldexpo.md este o carte de vizită electronică, accesibilă din orice colț al lumii. Site-ul a fost proiectat ca să ofere tuturor o viziune de ansamblu atât asupra țării noastre, cât și a pavilionului propriu-zis. Fiind conceput în patru versiuni lingvistice: română, engleză, rusă și italiană, acesta conține cele mai recente noutăți, imagini reprezentative ale Moldovei și ale pavilionului amenajat la Milano, descrierea componentelor pavilionului, informații despre biletele de intrare la expoziție ș.a.

Site-ul are o interfață de căutare user-friendly, asigură o navigare rapidă și ușoară și va servi drept o primă platformă de comunicare atât pentru vizitatorii expoziției, cât și pentru cei de acasă care doresc să fie la curent cu tot ce se întâmplă la World Expo 2015.

Suplimentar canalelor mass-media, actualizările despre pregătirile pentru participarea Moldovei la World Expo 2015 sunt plasate inclusiv și pe rețelele de socializare: Facebook, Twitter, Instagram și Odnoklassniki.

Organizatorii invită toți doritorii să urmărească atât paginile oficiale ale pavilionului de pe social media, cât și să se aboneze la newsletterul ce va fi difuzat de pe site-ul www.worldexpo.md.

”EXPO” este una din cele mai importante expoziții mondiale generice. Din momentul instituirii, în 1851, evenimentele ”EXPO” au devenit simbol al industrializării și constituie o platformă deschisă pentru demonstrarea progreselor tehnice și tehnologice. În cadrul expozițiilor mondiale, statele promovează idei și tehnologii care schimbă lumea. La EXPO 2015 vor lua parte 140 de țări și numeroase organizații internaționale. Numărul vizitatorilor va depăși cifra de 20 mln, iar suprafața totală a expoziției va constitui 1,7mln km pătrați. Detalii pe site-urile www.expo2015.org și www.worldexpo.md

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus