Trimite e-mail | Printeaza
Economie
25.09.2013

Forum al oamenilor de afaceri moldo-român la Chișinău

Forum al oamenilor de afaceri moldo-român la Chișinău

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenții economici să participe la Forumul oamenilor de afaceri moldo-român, care se va desfăşura pe data de 3 octombrie 2013, la Chișinău, începând cu orele 9.30, în sala de şedinţe a Casei Guvernului.

Programul Forumului prevede o sesiune plenară cu discursurile Ministrului Economiei al RM, Valeriu Lazăr şi Ministrului Economiei al României, Varujan Vosganian, Preşedintelui CCI a RM, Gheorghe Cucu şi Preşedintelui în exerciţiu al CCI Iaşi, Paul Butnariu, precum şi prezentarea situaţiei economice actuale din ambele state.

În cadrul reuniunii vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde veţi avea posibilitatea să stabiliţi relaţii de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici români.

Evenimentul menţionat se va desfăşura concomitent cu cea de-a VII-a Sesiune a Comisiei interguvernamentale de colaborare economică între Republica Moldova şi România, care va avea loc la Chişinău, în perioada 2-3 octombrie curent.

Întreprinzătorii interesați să participe la Forumul oamenilor de afaceri moldo-român sunt rugați să transmită în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare (este anexat pe www.chamber.md), până la data de 2 octombrie 2013 inclusiv.

cuvinte-cheie:

Comentarii (1)

 

Sus